Mangler de sidste detaljer? Få styr på alt til konfirmationen

Én ting er helt sikker, og det er, at når foråret begynder virkelig at få godt fat, og de mange mørke dage blive erstattet af lysere aftener og mildere temperaturer, så er foråret over os. Og for mange danske familier rundt om i hele landet er foråret ensbetydende med, at alle konfirmanderne begynder at springe ud. Ja, konfirmationssæsonen er godt i gang, men har I egentlig fået styr på alle de sidste detaljer?

 

Er der styr på maden og det helt store kagebord?

Listen med ting, der skal være godt styr på til den store dag, har nok efterhånden vokset sig lang. Det er helt normalt, når man skal holde en stor fest både for mange og færre af ens kære. Har I godt styr på menuen? Har I fundet den rigtige kage til konfirmation?

 

Menuen og ikke mindst altså også desserten for de mange gæster skal helst sidde lige i skabet, det er trods alt det, som vi sætter os ned omkring et bord for at nyde hinandens selskab. Her kan I naturligvis vælge at gå mange forskellige retninger – den helt traditionelle menu med suppe, steg og is, eller måske noget helt andet inspireret af hvad I selv holder af at sætte tænderne i.

 

Har de sidste gæster meldt deres ankomst?

Det er i sagens natur også en ret god idé at sikre sig, at der er styr på gæstelisten – både når I skal invitere til fest, men også når I skal skabe et overblik over, hvem der rent faktisk kommer til jeres store fejring.

 

Her vil det også være fordelagtigt at bringe det gode overblik med, når menuen skal sammensættes. Måske har I inviteret gæster, som har præferencer ift. menuen? Gør dette sig gældende, kan det være, der skal små justeringer i netop menuen med på to-do listen.

 

Husk også på at nyde den store dag sammen med de unge mennesker

Men vigtigst af alt må være også at huske på at nyde dagen sammen med de mennesker, som vi holder os. Det er en stor dag at blive konfirmeret – ikke kun for den glade og spændte konfirmand men også for hele den stolte familie, der ser glad med fra sidelinjen.

 

Dagen er helt speciel, det kan vi alle godt blive enige om. Nyd den med dine gæster, din familie og den gode mad og de lækre desserter.