Underlig fakta

Vidste du, at.. Sjov, og ufattelig ligegyldig viden om alt mellem …

🥇 Vidste du, at.. Sjov, og ufattelig ligegyldig viden om alt mellem himmel og jord.

Her får du sjove facts om alt fra mad til kvinder til dyr og alt derimellem. Let’s get started! Se med her for 50 utrolige facts.

⭐⭐⭐⭐⭐ Æsler dræber hvert år flere mennesker end flyulykker.Perler smelter i eddike Det er fysisk umuligt at slikke sig selv på albuen.Intet rimer på pølser.Hjernen består af 80% vand.

Sjove facts om alt mellem himmel og jord

3. apr. 2020 — Vi har samlet en masse sjove, skøre, seriøse og underlige facts, som altid er godt at vide, og hvem ved, måske bliver du klogere og kan lære …

36 random fun-facts du ikke vidste – Vi Unge

36 random fun-facts du ikke vidste | Vi Unge

Der er mere end 100 forskellige virusser som er skyld i at vi kan blive forkølet. · Kvinder blinker i gennemsnit en halv gang mindre end mænd gør. · Fingernegle …

Vi prøver at få tiden til at gå med sjove og spændende ting derhjemme for tiden, og vi ved, at random fun-facts altid er sjove og gode at bruge sin tid på – man bliver endda klogere af dem. Se 36 helt forskellige fun-facts her.

Fun Facts – Sjov facts, viden og fakta om alt mellem himmel og …

Fun Facts – Sjov facts, viden og fakta om alt mellem himmel og jord

16. jun. 2020 — Et egern kan lugte op til 900 gange bedre end et menneske · En panda prutter ca. · Det tager en snegl 637 år om at nåfra Nordjylland til Spanien …

10 ubrugelige facts om dyr – Spejder.dk

10 ubrugelige facts om dyr | Spejder.dk

13. aug. 2020 — Vi starter stille og roligt op efter ferien med fun facts indsamlet af vores praktikant. Hvis du starter med en øre og fordobler pengene …

10 ubrugelige facts om dyr. Det perfekte tidsfordriv.

Fun facts du ikke vidste du havde brug for at vide

Fun facts du ikke vidste du havde brug for at vide – NYHEDSCENTRUM

23. mar. 2018 — Trænger du til et godt grin – så læs de her otte sjove facts · 1. Dinosaur-brøl i Jurassic Park · 2. Eksploderende orgasmer · 3. Hvide sandstrande.

Otte mærkelige og sjove facts, som du med garanti ikke vidste

Casu marzu er en ost, der kan gå. I middelalderen blev Europa flere gange ramt af danse-syge. Få flere underlige facts på denne side.

Trænger du til et godt grin? Så læs med her. Vi giver dig nemlig en liste med nogle sjove facts som er virkelig mærkgelige, og jeg lover at du ikke kan lade være med at smile, når du læser dem.

Underlige fakta – 15 hurtige facts – 123fakta

15. jan. 2019 — Find de sjoveste facts her i listen. Listen er fyldt med fun facts som er både ubrugelige og ligegyldige men ikke desto mindre sjove at læse om!

Sjove facts – Ubrugelig og ligegyldig viden! – Ideer til fest

Her er første del af sjove, underlige, skræmmende facts, der fungerer som en god måde at frakoble hjernen på. Læs også: 10 sjove facts (del 5 af 10) 1)

10 sjove facts (del 1 af 10) – Connery.dk

10 sjove facts (del 1 af 10) | Connery

Herligt tidsfordriv og middelmådigt viden-ekspanderende

Keywords: underlig fakta